Kräsupea vaarikatega
9-10 inimesele
1 pk Vilma muffinipulbrit
1 pk Vilma šokolaadimuffinipulbrit
400 ml vett
200 ml õli
250 g 20% hapukoort
200 ml maitsestamata jogurtit
150 g jõhvikatoormoosi
250 g vaarikaid
1 pk Vilma šokolaadimuffinipulbrit
400 ml vett
200 ml õli
250 g 20% hapukoort
200 ml maitsestamata jogurtit
150 g jõhvikatoormoosi
250 g vaarikaid
Glasuur
200 g Kalev Nurr täispiimašokolaadi
100 g vahukoort
200 g Kalev Nurr täispiimašokolaadi
100 g vahukoort
Valmista pakenditel olevate juhiste järgi muffinitaignad. Vala taignad ümmargustesse koogivormidesse ning küpseta 180-200 ᵒC juures 25-30 min.
Lase põhjadel jahtuda ning lõika tume tordipõhi kaheks kihiks. Üks kiht aseta tordile põhjaks ja kata jõhvikatoormoosiga. Teine kiht lõiks ruutudeks. Samasugusteks ruutudeks lõika ka hele põhi ning sega kokku hapukoore ja maitsestamata jogurtiga. Saadud mass tõsta moosiga kaetud põhjale ning kasvata kuhi. Lao koogi vahele ka osa vaarikatest. Kata kook kilega ja jäta mõneks tunniks külmkappi.
Glasuuri valmistamiseks sulata vesivannil šokolaad ja sega juurde vahukoor. Saadud segu kalla tordile ning pehme glasuuri sisse vajuta kaunistuseks vaarikaid.
Koogi võib katta ka vahukoorega
Lase põhjadel jahtuda ning lõika tume tordipõhi kaheks kihiks. Üks kiht aseta tordile põhjaks ja kata jõhvikatoormoosiga. Teine kiht lõiks ruutudeks. Samasugusteks ruutudeks lõika ka hele põhi ning sega kokku hapukoore ja maitsestamata jogurtiga. Saadud mass tõsta moosiga kaetud põhjale ning kasvata kuhi. Lao koogi vahele ka osa vaarikatest. Kata kook kilega ja jäta mõneks tunniks külmkappi.
Glasuuri valmistamiseks sulata vesivannil šokolaad ja sega juurde vahukoor. Saadud segu kalla tordile ning pehme glasuuri sisse vajuta kaunistuseks vaarikaid.
Koogi võib katta ka vahukoorega
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar